F1 Vrij van gluten, lactose en soja shake (Framboos & witte chocolade)
F1 Vrij van gluten, lactose en soja shake (Framboos & witte chocolade)

De Formula 1 Vrij van Shake van Herbalife is gebaseerd op de Formula 1 Maaltijdvervangende shake, maar bevat geen gluten, lactose of soja. Dus een prima keus voor als u één van deze stoffen niet goed


Verwachte levertijd

2-5 werkdagen

€ 50,90
€ 41,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

F1 Vrij Van – vrij van lactose, soja en gluten maaltijdvervangende shake voor een evenwichtige maaltijd en gewichtsverliesdoelen.

F1 Framboos & Witte Chocolade 550 g  

Deze mix van vezels, vitaminen en mineralen gecombineerd met framboos en romige witte chocolade maakt van onze nieuwe soja-, lactose*- en glutenvrije Formula 1 een shake boordevol smaak en voedingsstoffen!  

Bestel jouw F1 Framboos & Witte Chocolade vandaag!

Let op: deze nieuwe smaak zal de huidige F1 Vrij Van Vanillesmaak (SKU3118) volledig vervangen. De Vanillesmaak is nog te verkrijgen tot de voorraad op is.
 

* Product is alleen sojavrij indien gemengd met melk en lactosevrij wanneer gemengd met sojadrank

Formule 1 biedt gemak, smaak en voeding in één shake.
Met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en vitamines & mineralen hoef je niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1-shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

  • Krijg de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft, terwijl je blijft vasthouden aan jouw voorkeuren of dieetvereisten. F1 Nieuwe Generatie is gemaakt van ingredienten van veganistische bron. Het is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.**
  • Rijk aan proteïnen die bijdragen ​​aan een toename van spiermassa, is Formule 1 een maaltijdvervanger die belangrijke micro- en macronutriënten bevat en toegevoegde plantaardige kruiden.
  • Geniet van Formule 1 als een voedzaam ontbijt, lunch of diner om jouw doelen op het gebied van actieve levensstijl en gewichtsbeheersing * te ondersteunen.
  • Het bevat 25 vitamines en mineralen, waaronder vitamine D die bijdraagt ​​aan de normale functie van het immuunsysteem, en vitamine C die bijdraagt ​​aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Belangrijke voordelen

  • 222 kcal per portie
  • 18 g proteïnen per portie, bijdragend tot de groei van spiermassa
  • 4 g vezels per portie
  • Minimaal 38% van de dagelijks aanbevolen behoeft voor 25 vitaminen en mineralen per portie, inclusief chroom dat helpt om de normale bloedsuikerspiegel te handhaven
  • Ingrediënten van veganistische bron, glutenvrij, geen kunstmatige kleur en natuurlijke smaakstoffen**

*Onderbouwd door de wetenschap: klinische studies tonen aan dat het vervangen van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet met een maaltijdvervanging bijdraagt ​​tot het behoud van gewicht na gewichtsverlies.
**F1 Appel Kaneel bevat kunstmatige smaakstoffen

GEBRUIK

Geniet elke dag van een Formula 1 Nieuwe Generatie shake als een voedzame maaltijd.
Bus licht schudden voor elk gebruik, aangezien de inhoud kan klonteren.
Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml koude, halfvolle melk (1,5% vet)

Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd eetpatroon, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.