Formula 3 Personalised Protein Powder
Formula 3 Personalised Protein Powder

Formula 3 Personalised Protein Powder is een rijke bron van soja- en wei proteïne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale botten.


Verwachte levertijd

1-3 werkdagen

€ 34,30
€ 27,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Herbalife Formula 3 Personalised Protein Powder is een rijke bron van soja- en wei proteïne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale botten.

Heerlijke, uitgebalanceerde maaltijd die een uitstekende balans geeft van hoogwaardige proteïnen uit melk en soja, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

Belangrijkste voordelen:

  • Formula 3 is een makkelijke manier om uw proteïne-inname te personaliseren als ondersteuning bij uw gewichtsbeheersing of training.
  • Rijk aan soja- en wei proteïne om magere spiermassa te helpen bouwen en vitale botten te behouden.
  • 5 g proteïne per portie.
Volledige etiketinformatie bij "product specificatie link" boven de prijs.

Hoe kan het u helpen?
Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden ‘compleet’ genoemd, omdat ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren. Uw lichaam heeft 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig.

Gebruik:
Een theelepel poeder (6 g) levert 5 g proteïne. Neem dagelijks één tot vier porties. Formula 3 kan toegevoegd worden aan uw Herbalife Formula 1 shake of door andere voedingsmiddelen geroerd worden, zoals sauzen, soepen en jus.

Herbalife bestellen? Eerst even registreren of inloggen.